مشاوره حقوقی رایگان - رد تمکین با استفاده از پیامک

باسلام زوجه هستم همسرم درخواست تمکین داده و دادگاه چند روز دیگر برگزار میشود اما درخواست او صوری است و ایشان حضورا به دنبال بنده نیامده و با پیامک های توهین آمیز و استفاده از این جمله که(به درک که بیایی یا نه)در جواب اینکه به او گفتم به دنبال من بیاید،میتواند مدرک خوبی باشد تا تمکین ایشان رد شود؟!

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت فراهم بودن مسکن واثاث البیت وتایید دادگاه شما ملزم به تمکین میشوید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در دادگاه نیبت به تمکین اشتیاق نشان دهید ولی با پرینت پیامکها ملزم به حفظ شئونات اخلاقی کنید همچنین تقاضای میکن مجزا برای تمکین کنید