مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو جلوی مغازم

باسلام و عرض ادب
راستش من یک مغازه کوچیک دارم کنارم هم یک سوپرمارکت چسبیده به مغازم اونها مستاجر هستند ولی من مغازه مال خودمه
سریک موضوعی ما بحث و دعوا شد که من زخمی شدم و به دادگاه کشیدو اونهارو محکوم به پرداخت دیه کردند من نصف دیه رو بخشیدم چون همسایه بود و فقط ازکارافتادگی و هزینه خرج دکترو گرفتم ولی از فردای اونروز اینها ماشین نیسان شون رو میارم و صاف میزارن جلوی مغازم خودشون مغازه دارن نمیزارن جلومغازه خودشون، همش ماشینشو میبره جلومیاره عقب تا من از کوره دربرم هرچی ام میگم خب بزارین جلومعازه خودتون چون دید مغازم واقعا کورشده ولی اصلا گوش نمیدن نمیدونم بخدا دیگه چیکارکنم لطفا راهنماییم کنین مشتریام کم شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر تصور بر این است که ایشان قصد مزاحمت دارد می‌توانید ادله و مدارک جمع آوری و با پلیس محترم تماس و صورتجلسه نمایید