مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو زیر پنجره

کنار درب ورودی منزل پدرم دیوار هست با دو پنجره اتاق خواب. همسایه ها ماشین مجاور این دیوار پارک می‌کنند. بنده اختلال میسوفونیا دارم. و صدای روشن کردن و بستن درب خودرو و رفت و امد این خودروها به شدت عصبیم میکنه. سوالم اینه با توجه به اختلالی ک دارم آیا میتونم مجوز عدم پارک خودرو برای این قسمت بگیرم یانه؟ و اگر امکان اخذ هست از کجا و چطور باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در قالب مزاحمت باشد در حالت عرف و روال عادی امکان شکایت هست اما به علت بیماری خاص شما خیر.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...خیر چون مالکیتی بر کوچه‌ و خیابان ندارید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر چون معبر عمومی است وحق پارک وجود دارد مگر ایجاد مزاحمت نماید که میتوانید شکایت نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
خیر دوست عزیز. اختلال عصبی شما موجب سلب حقوق عمومی از افراد نمی شود. شما باید در محیط آرامی زندگی کنید نه اینکه فعالیت عادی دیگران را محدود کنید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

خیر .نمی توانید همسایه ها را از پارک کردن خودرو در کوچه منع کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مگر خارج از روال و مصداق مزاحمت باشد

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

خیر صرف روشن و خاموش کردن خودرو در کوچه به نحو متعارف نمی تواند به معنای مزاحمت تلقی گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام روبروی درب ورودی منزل مجاز برای پارک اتومبیل نیست اما کنار دیوار چون محوطه عمومی و جزو کوچه یا خیابان محسوب شده و در مالکیت هیچ کسی نیست شمانمیتوانید مانع شوید. بهتر است به صورت توافقز با هماسایگان صحبت کنید و مسالمت امیز مسیله را حل نمایید.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت ایجاد مزاحمت میتوانید مانع شوید در غیر اینصورت خیر

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر انتهای کوچه مسدود باشد و پارک وسایل نقلیه منجر به مزاحمت شده بله از طریق مراجع قضایی امکان‌پذیر است اما صرفا به علت بیماری ....امکان‌پذیر نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون مالکیتی بر کوچه‌ و خیابان ندارید خیر