مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق

در مورد کسر حقوق و سوالی که قبلا پرسیدم و لطف کردین جواب دادین؛ برای من کسر حقوق توسط شرکت در حال اجرا است و هرماه یک چهارم از کل حقوق و مزایا کم میشه
سوال من اینه که چه مزایایی مد نظر قانون هستش چون که یکسری مزایا از طرف اداره کار مطرح است مثل حق شیفت و اتلاف وقت و بن مسکن و خواربار و... و یکسری مزایا خود شرکت از روزی که استخدام شدم بصورت پیوسته و ماهانه یا 3ماه یکبار پرداخت میشه مثل کارانه یا انگیزشی و...
میخواستم بدونم دقیقا از کدوم ها باید کسر یک چهارم انجام بشه