مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد کارگر به قرارداد کاری

با سلام یک قرار داد بین ما که کشاورز هستیم با کارگر به مدت دو سال بستیم که که کارگر یه مبلغ پیش پرداخت بابت هزینه آباد کردن باغ انجام دهد و برداشت محصول به دو سال بر عهده خودش و مبلغ دریافتی از فروش محصولخودش بردارد.
بعد مدت یکسال فقط به انجام برداشت محصول کرده و پول فروش محصول هم خودش برداشت کرده ولی متاسفانه قسمتی که باغ آباد بوده هم رسیدگی نکرده و الان که یکسال مانده به قراردادش حاضر به آباد کردن باغ نمی کنید.
خواستم بدونم الان به کجا باید شکایت کرد تا هزینه ضرر و زیان ازش بگیریم.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل نمایید و دادخواست مطالبه خسارت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی را مطرح نمایید و درخواست کارشناس رسمی برای بررسی موضوع را نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست به شورای حل اختلاف مراجعه نموده و تامین دلیل درخواست نمایید و با توجه به نظر تامین دلیل دادخواست بدهید