مشاوره حقوقی رایگان - بيمه بعد از فوت پدر

با سلام و ممنون از سايت مفيدتون
من مطلقه هستم و شش ساله كه حقوق پدرم رو دريافت مي كنم و خواهرم هم چند سالي هست كه طلاق گرفته ولي از احتياجي به پول نداشت و دو سالي هست كه نصف حقوق رو ميگيره يعني من بهش ميدم و خواسته الان هم ميگه ميخوام بيمه بشم ايا راهي هست كه بيمه ولي حساب مشترك نداشته باشيم يعني تعهد بده كه حقوق نگيره و من خودم هميشه نصف حقوق رو بهش بدم ؟ حقي ازش ضايع نميشه . چون اگر نخواد كه نمياد تعهد بده. فقط ميخوام ببينم اين راه وجود داره؟ ممنونم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر هردو فقط مستحق نصف حقوق هستید و هردو ذی حق هستید تا زمانی که شوهر نمایید یا صاحب درامد یا شغل گردیده باشید و در حال حاضر قانونا نصف حقوق متعلق به خواهر شما است