مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام به تعهدات ، خسارت ضرر وزیان ، کار پیمانی

با سلام من مختصر مفید بگم من کارم رو تحویل سفید کار دادم با مبلغ کل240 میلیون تومان الان 120 میلیون گرفته و کار رو نصفه ول کرده رفته و 40 میلیون بیشتر از کارکردش ازم گرفته در اخر قرارداد نوشته شده هر کسی قرارداد رو فسخ کنه مبلغ 200 میلیون ضررو زیان باید بده الان چند تا سوال دارم
1) میتونم ازش ضررو زیان رو بگیرم قید شده ضرر وزیان نه وجه التزام اونم برا کسی که قرارداد رو فسخ کنه الان یماهه که نمیاد وبراش اطهارنامه هم زدم میتونم ضرر و زیان 200 میلیونم رو بگیرم ازش ؟؟
2) اگر تامین دلیل کنم شخص دیگه ای رو دادگاه بگه بیارم کار کنه اگر مبلغ زیادی بابت ادامه ی کار بخواد چی میشه به بعهده کیه؟ و اینکه چجوری اضافه ی اون 120 میلیونو ازش بگیرم چون ما پارسال قرارداد بستیم و پیمانی بستیم اگر متری حساب کتاب کنیم نمیشه !!!!
3) میشه خسارت ضرر و زیان رو تو دادگاه بعنوان وجه التزام معرفی کرد
4) و اینکه ملک فوق تجاریه با توجه به اینکه قراربود 3 ماهه تحویل بده و نداده میتونم ازش خسارت بابت تاخیرر در تحویل بگیرم و اجاره ی هر ماهه ی مغازه رو ازش بخوام ؟؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونی دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید با خسارت ناشی از تاخیر با ارجاع به کارشناس

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های الزام به ایفای تعهد و خسارت ناشی از تأخیر با جلب نظر کارشناس را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید البته در وهله اول اقدام به ارسال اظهارنامه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد