مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گیری وجه واریزیم به حساب دوست پسرم

باسلام و احترام. دقیقا یکماه پیش به حساب دوست پسرم شصت میلیون واریز کردم. فقط فیش واریزی دارم
ایشون با پول من ترید انجام میدن و سود خیلی خوبی کردن توی یکماه که باهاش کلی خرید لباس و ایرپاد و بوتاکس اینا انجام دادن، در حین خوبو‌خوش بودنمون منو کلا بلاک‌کرد و درجواب پیگیری پولم گفت خودت با خواست خودت ریختی بمن چه ... میخواستم بپرسم آیا راهی برای باز پس گیری قانونی وجود داره؟ خیلی ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. میتوانید دادخواست مطالبه وجه در دادگاه دهید.