مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دستگیری متهم کلاهبرداری با جلب سیار

با سلام.از فردی بابت کلاهبرداری و مطالبه وجه شکایت و محکوم به پرداخت وجه اش نمودم.تمامی راهکارهای قانونی از استعلامات راهور,ثبت احوال و خدمات عمومی دولت تا نقطه زنی موبایل و دو مرتبه حکم جلب سیار را هم انجام دادم و حتی ردش رو در منزل پدرش که نشانیش در ثنا ثبت شده دارم ولی تا کنون موفق به دستگیریش نشدم.حتی جهت افشای محل اختفای متهم از طریق همسایگان منزل پدرش هم تلاش کردم ام تا کنون به نتیجه ای نرسیدم.لطفا اگر راهکار دیگری به نظرتون میرسه اعلام بفرمایید.با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. راه ها همان بوده که ذکر کردید.