مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

سلام خدمت تمامی وکلای عزیز
پدرم چندین ساله آلزایمر دارن و پزشکای قبلی تایید و درحال حاضر منتظر بازدید پزشک قانونی هستیم
برادر کوچکتر با گرفتن وکالت نامه که در وکالت نامه قید شد انجام کلیه امور اداری املاک موکل و حق عزل هم دارد
البته غیر از این وکالت در زمین پدریم خانه ایی رو ساختن که این وکالت رو برای این گرفتن از ایشون و دستنوشته با حضور شاهد و امضا و اثر انگشت تمامی ملک هارو گرفتن

میخواستم بدونم قبل از گرفتن محجوریت اگر ما پدر رو ببریم و این وکالت رو عزل کنیم از نظر قانونی برای ما مشکلی پیش میاد؟؟؟

یا اینکه صبر کنیم بعد از تایید پزشک قانونی اقدام به شکایت کنیم
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پدرتان می تواند به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کند و وکیل را عزل کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکالت‌نامه دیگر اعتباری ندارد چرا که وکالت با فوت و حج باطل می‌شود