مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

شاکی رضایت دهد در بازپرسی اخر قبل از رفتن به پیش قاضی ایا طرف ازاد میشود یانه ومحکوم نه اتهام را در اگاهی ودر بازپرسی قبول نکرده حتی زیر شکنجه وهیچی رد مال و ومورد دیگر ندارد وهمچنین محکوم دارای بیناری صعب العلاج بوده به تایید پزشکی قانونی که در ان ذکر شده نامبرده به هیچ عنوان تحمل کیفر حبس را ندارد بااین شرایط ازاد میشود یا نه ممنون از کمکتون وسپاس از راهنمایتون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به پرونده دارد. ولی احتمال آزادی هست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بعد از صدور حکم قطعی سامی رضایت دهد دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف دهد و امان تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد.
اگر تحمل اجرای مجازات را نداشته باشد امکان تعلیق اجرای مجازات وجود دارد.