مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم از عربی غیر مذهبی به ایرانی اصیل

اسم خواهرم حمیده هستش و اسمشو به اسم ایرانی میخواهد در شناسنانه تغییر دهد که فراوانی کم تری نسبت به اسم اول دارد اما با اسم ایرانی از بچگی شناخته شده. دادخواست نوشت ولی دادگاه بهش گفت شاهد نیاز نداری در صورتی که بعدا قاضی گفت خودتم امضا میکردی قبول بود به جای شاهد. تجدید نظر خورد و دوباره دادخواست نوشت و دوتا استشهادیه از فامیل و محل کار با مهر های معتبر برد دفتر خدمات قضاییه و فرستادن استان. آیا تغییر اسم امکان پذیره؟ تا الآن 350 هزار تومن هم خرج کرده. آیا شاهد حضوری باید ببره با توجه به این که مکان زندگی شواهد با استان دو ساعت فاصله داره و نمیتونه شاهد مرد با خودش ببره؟

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

با سلام - می توانید از طریق شورای حل اختلاف ، شهادت شهود را تامین دلیل کنید و آنگاه برگه تامین دلیل را به دادخواست خود ضمیمه نمایید .

پرسشگر :

سلام ببخشید متوجه نشدم یعنی اگه موافقت نکردن برم شورای حل اختلاف همون دادگاه و شکایت کنم؟

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

با درود - خیر - تامین دلیل ، نهادی است که در مورد سئوال شما کاربرد دارد . الزاماً نیازی به حضور فیزیکی شاهد در دادگاه نیست و می توان اظهارات یا همان صحبت های شاهد را در شورای حل اختلاف ، تامین دلیل کرد و آن گاه اظهارات شاهد را به دادگاه برد و ریاست محترم دادگاه با اظهارات رسمی شاهد روبرو می گردد و تصمیم می گیرد .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه دادگاه حضور و شنیدن اظهارات شاهد را لازم و ضروری بداند طی ابلاغیه اعلام میکند.

پرسشگر :

سپاس گزارم

پرسشگر :

سلام بنده بدون شاهد در مرداد 97 دادخواست به دادگاه مبنی تغییر اسم از عربی غیرمذهبی به ایرانی اصیل دادم به علت شناختنم به نام دوم. رد شد. تجدید نظر دارم با دوتا استشهادیه محلی و محل کار و دانشگاه
رد شد
با توجه به این که دوستم اسمش رو از خدیجه به آنا تغییر داده میشه طبق ماده 477 اقدام کنم؟

پرسشگر :

طبق ماده 477 هم نامه دادم به دادگستری کل وباز رد شد
وقتی نتونی اسمتو از عربی غیر مذهبی به اسم اصیل ایرانی که فراوانی هم داره و میشناسنت عوض کنی چه قانونیه واقعا من در عسر و حرجم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید