مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور سیکلت

باسلام من یه موتور ns فروختم به صورت قولنامه دستی طرف که از من خریده قرار شد تا چند ماه برای سندش صبر کنه چون خودم موتورو قسطی خریده بودم ولی به خاطر مشکل مالی نقدی فروختمش حالا طرف زده زیر حرفش و برای سند رفته از من شکایت کرده تو شورای حل اختلاف خاستم بدونم الان من باید چکار کنم چه جور حکمی داره در ضمن طرف که موتورو از من خریده رفته به یکی دیگه فروخته موتورو ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اگر کسی که شما موتور را بهش فروختید خودش هم موتور را به کس دیگه ای فروخته باشه از نظر قانونی و مستند به ماده 2 قانون آیین دادرسی مدنی در قضیه ذی نفع نیست . چرا که شخصی که الان مالک موتور هست و موتور در تصرفش هست باید برای انتقال سند اقدام کنه .