مشاوره حقوقی رایگان - سرقت لوازم خودرو

با سلام و خسته نباشی
ماشینمو لوازمشو سرقت کردن ودو تا شاهد دارم که شماره پلاک طرفو برداشتن وبعد چون اون ماشین قولنامه ای معامله شده بوده کلانتری بعد 45 روز پیداش کرد وقتی طرف اومد فهمیدم که اون آقا همکار قدیمم بوده و شاهد هامم گفتن که این آقا اون روز نبوده واسه سرقت و خودمم فکر نمیکنم که اون دزد باشه و کلانتری هم میگه بهش نمیخوره دزد باشه اما شماره پلاک برای اونه الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق صاحب پلاک مشخص کنید درروز سرقت خودرو را به چه کسی تحویل داده.