مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات بیمه شخص ثالث

باسلام با خودرو خود تصادف نمودیم راننده مقصرحادثه شدم همسرم آسیب مغزی دید.سوالم این استکه آیا دیه
هزینه های بیمارستانی رو هم شامل میشود؟؟آیاهزینه های بیمارستانی رو می‌توان از بیمه شخص ثالث دریافت نمود؟چون بالاجبار بیمارستان خصوصی رفتیم با هزینه بالا!!!اگرمیتوان از بیمه شخص ثالث جهت دریافت هزینه های مازاد بردیه استفاده نمود لطفابا توضیح مختصری راهنمایی کنیدچه اقدامی در روند دادگاه باید انجام بدم؟بنظرتون قبل ازاینکه رای صادرشود میتوان بالایحه ای ازقاضی پرونده درخواست نمود این موضوع را؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بیمه صرفا دیه را پرداخت میکند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام هزینه های بیمارستان ناشی از حوادث رانندگی رایگان بوده میتوانید عودت وجوه پرداختی را مطالبه کنید