مشاوره حقوقی رایگان - بیمه ثالث

ماشینمو صبح بیمه کردم 9شب تصادف کردم جرحی الان60میلیون باید پرداخت کنم راهی نیست بیمه پرداخت کند ؟ اطلاع نداشتم بیمه از 12شب شروع میشود با توجه به اینکه تخفیف کامله ماشینم چکار باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه بیمه نبوده اید خیر متاسفانه راهی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه نداشته باشید باید خودتان پرداخت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که تحت پوشش بیمه نباشد خیر متاسفانه امکان پذیر نمی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر وفق بیمه عمل می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بیمه پیگیری کنید بستگی به قرارداد دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام از طریق بیمه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر در زمان تصادف ، بیمه خودرو شما ، برقرار نبوده است

و اگر در زمان تصادف ، بیمه شما برقرار بوده باشد بیمه مکلف است خسارت را پرداخت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بیمه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید در صورتیکه در قرارداد از 12 شب به بعد بیمه باشید متاسفانه بیمه پرداخت نمی کند و خودتان باید پرداخت نمایید