مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه ثالث

باسلام چندروز پیش بنده با یک پراید مدل 86تصادف کردم وازدودر قسمت راننده برای طرف خسارت وارد شد وبنده مقصر شدم آیا هزینه ای کارشناس بیمه برای وی مینویسد اگر کمترباشد وزیاندیده برای من میتواند شکایت کند یا باید ازبیمه شکایت کند واگربرای افت ماشین به این جانب ازشورای حل اختلاف شکایت کند چگوری میشه من میتونم ازخودم دفاع کنم وافت قیمت تا چه مدلی ازماشین هارو شامل میشود

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از سال تولید تا5سال افت قیمت تعلق می گیرد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله درصورت داشتن بیمه نامه معتبر، بیمه خسارت

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله درصورت بیمه نامه معتبر خسارت از طرف بیمه قابل پرداخت است وبرای افت قیمت نظر کارشناس ملاک می باشد درصورت عدم قبول اعتراض به نظریه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زیان دیده میتواند از شما هم بابت افت قیمت خودرو و هم بابت تفاوت خسارت شکایت نماید و
و افت قیمت خودرو ، برای همه مدل خودرو تعیین خواهد شد. حتی اگر مدل خودرو مربوط به 10 سال قبل باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی مقصر شناخته شوید کلیه هزینه ها و خسارات و افت قیمت باید پرداخت شود. سال ساخت خودرو در میزان افت قیمت تاثیر می گذارد اما امروزه با افزایش قیمت خودرو سال ساخت هر چند سال که باشد باعث تعلق نگرفتن بطور کلی نميشود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بعضی از مراجع قضایی برای ماشین های بیش از 5 سال هم افت قیمت در نظر میگیرند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر خسارت وارد شده بیشتر از سقف بیمه سما باشد می تواند از شما شکایت نماید و مابقی را مطالبه نماید .
افت قیمت هم طبق نظر کارشناس است