مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی

سلام وقت بخیر ببخشید بنده حدود 3سال پیش رفتم دمه باجه عابربانک خواستم پول بردارم که یه اقای جلوتراز من داشت یا دستگاه کار میکرد وقتی کارش تموم شد میخواست بره یادش رفت کارتشو برداره دستگاه نوشت ایا درخواست دیگری دارید منم چون سنم کم بود و بی تجربه خام بودم شیطون گولم زد زدم بله و مبلقه 600هزار تومان از کارت ایشون زدم به کارت خودم بقران من دزد نیستم تاحالا از اینجور کارا نکردم یه لهضه نمیدونم چی شد که اینکارو کردم بعد گذشته تقریبا 10روز یه روز صبح رفتم خرید کنم که هرچی کارت کشیدم مینوشت کارت غیرفعال است خلاصه رفتم بانک گفتم علطش چیه مسعول بانک رفت داخل حسابم نگاه کرد زده کلاهبرداری و حسابم مسدود شده ولی تا الان پلیسی نیومده دنبالم این واسم سوال چطوری حسابمو مسدود کرده اگه شکایت نکرده؟ خیلی میترسم برم دنباله این حسابم اخه تاحالا از این کارا نکردم ازطرفی هم اون کارت پایان خدمتم و سهام عدالتم بود توروخدا راهنمایم کن

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حساب از طریق پلیس فتا مسدود شده است و پرونده به دادسرا ارسال وبرای شما اخطاریه می آید. بهتراست رضایت شاکی رااخذ کنید.