مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

باسلام و احترام
با کسی درگیر شدم در حد بحث طرف رفته 5 نفر آورده منو بزنن و نتونستن چون به محض دیدن فهمیدن نمیتونن درگیر بشن رفته طرف شکایت کرده رو من و دوتا دوستم که اونم فقط نذاشتن دعوا بشه و الان همین 5 نفر که اورده شاهد گرفته که من و دوستم توهین و ضرب و جرح و تهدید انجام دادن آیا میتنونن منو محکوم کنن، برگه پزشگی قانونیم رفته گرفته که مادرم اونجا بوده که واقعا بوده و ترسیده برده اورژانس قلبش مشکل خورده، حالا سوالم اینه میتونه با شاهدا منو محکوم کنه و سوال دوم اینکه نزا دسته جمعی محسوب میشه یا نه و سوال سوم پرونده تو شورای حل اختلاف ارجا خورده اگه تو شورا حل اختلاف حل بشه و رضایت بدن که گفته میدم بازم در صورت نزاع دسته جمعی جنبه عمومی داره مثل زندان و...؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف شهادت شهود نمیتواند اثبات کننده جرم باشد و بایستی با شهادت شهود برای قاضی علم حاصل شود تا منتج به صدور حکم محکومیت شود از طرفی شما میتوانید نسبت به جرح شهود نیز اقدام کنید وانگهی نزاع دسته جمعی به منصه ظهور نرسیده است و این شکایت نیز بی‌نتیجه خواهد ماند.