مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
بنده برای نفقه اقدام کردم همسرم8 ماه نفقه نداده و این درصورتی که ایشون منو با ضرب و شتم و تهدید از خونه انداخته بیرون تو جلسه شورا من گفتم اگر همسرم پیش مشاوره بره و اخلاق و رفتارشو درست کنه قادر به ادامه زندگی هستم درغیر اینصورت نه، ولی قاضی پرونده ذکر کرده گفتم خیر اصلا حاضر به ادامه زندگی نیستم و همین شده دلیل که نفقه بهم تعلق نگیره با قاضی صحبت کردم گفتم اینطوری گفتم ایشون گفتن که تو تجدید نظر اقدام کنم میشه راهنماییم کنین چیکار باید بکنم خواهشا راهنماییم کنین برای گرفتن نفقه چیکارکنم، بازم ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از رای صادره اعتراض و تقاضای تجدید نظر کنید.
بابت درج مطلب خلاف در صورتجلسه شورا به رئیس شورا مراجعه و شرح دهید و از آن عضو شورا شکایت کنید.