مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق و حقوق از پدر

سلام 19 سالم هست حدود 8 ساله که پدرم مارو ترک ‌کرده و من الان با مادرم زندگی میکنم و مادر و پدرم از هم جدا نشدن و ما با یه حقوق ناچیز داریم زندگی میکنیم مادرمم حاضر نیست شکایت کنن و حق واقعی شون رو بگیرند(فکر میکنن ممکنه بد تر از این بشه) من میتونم خودم حقم رو از پدرم بگیرم وضع مالی ایشون خیلی بهتر از این حرفاست ولی هزینه زندگی کافی به ما نمیدن من میتونم جدا از مادم و خواهرام از ایشون شکایت کنم اگه ممکنه چطوری میتونم اقدام کنم
ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست مطالبه نفقه بدهید ماهی تقریبا دو میلیون نفقه تعیین می شود.
اگر پسر باشید نفقه تعلق نمی گیرد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.