مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام مابعدرضایت دادن درشوراحل اختلاف گفتن برو ازبیمه دیه توبگیرکه به بیمه مراجعه کردیم گفتن باید برگه سازش نامه بیاری دوباره رفتم ازشورابرای خاستن اون برگه که ازشورا گفتن برو ب ات پیامک میاد میدی کافی نت درمیاره میبری.من وقتی که رضایت دادم تموم شده پیامک چ زمانی میاد الان دوهفته میگذره وبیمه همچنان دیه رونمیده.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مجددا از شورا پیگیر شوید. گاهی ممکن است زمانبر باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضوراً به شعبه مراجعه نمایید اگر صادر شده باشد می‌توانند به شما ابلاغ حضوری نمایند