مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام پدر من در زمان حیات 3دانگ از خانه رو به نام همسر دوم کردند که از ایشلن یک فرزند دختر دارند و هیچ پولی دریافت نکردند بعد فوت پدر و خانم دختر ایشان 3دانگ را به نام خود انتقال داد و سند گرفته میخوام بدونم چون وجهی پرداخت نشده امکان برگرداندن 3 دانگ به بقیه وراث هست یا نه ؟؟ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی می‌تواند در زمان حیات نسبت به اموال خود هرگونه تصمیمی که می‌خواهد بگیرد مگر اینکه تحت اکراه انتقال داده باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر چنین امکانی وجود ندارد.