مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

سلام روزتون بخیر
ما یک واحدی رو فروختیم که سه مورد بازداشتی داره و قابل انتقال نیستش خریدار علیه ما دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع و رفع موانع قانونی و رفع بازداشتی های صورت گرفته داده و دادگاه بدوی هم مارو محکوم به تنظیم سند و تحویل مبیع و الزام به رفع بازداشت کرده البته باید بگم تاریخ بازداشتی های ملک مقدم بر تاریخ فروش هست الان این رای غیر قانونی نیستش؟ مگه میشه ملکی که در بازداشت قضایی قرار داره حکم به تنظیم سندش داد مگه نباید قرار عدم استماع دعوی صادر میکرد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به رای صادره اعتراض کنید. بااین کیفیت رای قابل اجرا نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند برررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حقیقت امر شما موظف به تنظیم سند رسمی هستید و لیکن در مقام اجراء تضاد منافع رخ می‌دهد و این بدین معنا نیست که حقوق محکوم‌له نادیده گرفته شود. بنابراین اصل رای درست صادر شده است.