مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

باسلام بنده ی خودرو از پشت بهم زد خسارت وارد شده 35تومن شد ولی تعهد مالی ایشان کمتر بود و بقیه پول را نداد مجبور به شکایت شدم خواستم بپرسم آیا میشود ماشین طرف را تامین دلیل بزنم توقیف بشه چه میزان پول می خواهد و اینکه چند روز طول می‌کشه این کار درضمن ماشین طرف به نام خودش نیس فقط راننده بود آیا توقیف می شود با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تامین خواسته درپرونده شمامستلزم تودیع خسارت احتمالیست که مبلغ آن رادادگاه مشخص میکنید بین 1تا100٪متغیر است.
صرفا اموال خوانده قابل توقیف است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تامین دلیل منتج به توقیف نیست و تامین خواسته یا دستور موقت است که منتج به توقیف خواهد شد و آن هم در شرایطی است که خواسته خود خودرو باشد اما شما خواسته‌یتان خسارت وارد شده است و نمی‌توانید بدین سبب موجبات توقیف خودرو را فراهم آورید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد شما به جای تامین خواسته جهت توقیف از تامین دلیل استفاده کرده اید . با پرداخت خسارت احتمالی تقاضای احرای قرار تامین خواسته نمایید