مشاوره حقوقی رایگان - كيفري

با سلام من ٤ماه پيش يك دعوا با مستاجر خودم داشتم ك بعد از درگيري بنده جلب شدم و شاكي ادعا كرد ك من با چاقو اون رو زدم بعد از تحقيقات پليس و داديار پرونده من محكوم ب پرداخت ديه و سلام و منع تعقيب بخاطر درگيري با چاقو شدم الان بعد از اعتراض شاكي پرونده ب دادگاه كيفري رفته ايا امكان داره قاضي حكم رو عوض كنه يا همين حكم تاييد ميشه يا دوباره مراحل رو بايد از اول طي كنيم اينجا ؟؟؟ با تشكر از اساتيد محترم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت رای به مرجع تجدیدنظر رفته است و لزوماً رای بدوی تائید نخواهد شد. بنابراین رای قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به شرایط و مدارک موجود در پرونده کیفری دارد.