مشاوره حقوقی رایگان - نصب سقف اضافی در طبقه دوم‌ پاسیو

با سلام در زمان خرید آپارتمان پیش خرید شده ، سازنده دو عددکمپرسور همسایه طبقه اول را در پاسیو و دقیقا پشت اطاق خواب و اشپزخانه من نصب کرده
بعد از ان هییت مدیره برای جلوگیری از روان‌شدن آب و نفوذ آن به پارکینگ های مجتمع مبادرت به نصب سقفی اضافی در پاسیو طبقه دوم‌( واحد من) کرده ، بدون نظر خواهی از من مالک ( و ظاهرا با توافق سایر مالکین دیگر که هیچ دیدی باین فضای ندارند
روی این سقف و‌ کمپرسور های طبقه ذیل محل تجمع فضولات کبوتر ها شده ومحیطی آلوده ایجاد شده که مشرف به اطاق خواب و اشپزخانه من میباشد و سر و صدای کمپرسور طبقه ذیل هم مزید بر علت شده و سقف زده شده مانع دسترسی طبقه زیر به کمپرسور ش در مواقع تعمیر شده و هییت مدیره حاضر به همکاری با من نمیباشد
سوال اول آیا رای اکثریت مالکین بدون‌نظر من مالک می‌تواند برای نصب سقف اضافی در طبقه دوم توسط هییت مدیره قانونی باشد ؟ و من مخالف که در اقلیت هستم‌نمیتوانم‌ اقدام قانونی کنم ؟
سوال دوم‌ آیا به نصب کمپرسور طبقه زیر به پشت اطاق خواب من با وجود بودنش زمان خرید می‌توانم اعتراض قانونی کنم و تقاضای جا بجایی انرا بدهم ؟
ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند کارشناسی تامین دلیل است تا بر اساس ان اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به شرایط پیش گفته، گویا برای شما مزاحمت ایجاد شده است و بر همین اساس شما می‌توانید دادخواست به خواسته رفع مزاحمت را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. توصیه می‌شود در وهله اول به هیئت مدیره ساختمان، اظهارنامه ارسال کنید.