مشاوره حقوقی رایگان - لغو وکالت

سلام من برای پرونده ای وکیل گرفتم و خداروشکر مختومه شد
الان سوالی که دارم این هست که با پرداخت مبلغی که توافقی بود به وکیل دادم الان وکالتشون لغو شده یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر حق الوکاله تادیه کرده اید کامل جای نگرانی نیست
لغو نمی‌شود مگر وکیل عزل شود و استعفا دهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اگر موضوع وکالت انجام بشه وکالت منفسخ می شود و جای نگرانی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که پرونده مختومه اعلام شده است عملاً وکالت وکیلی نیز به اتمام رسیده است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باعنایت به مختومه شدن پرونده وکالت خاتمه یافته.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکالت با به سرانجام رسیدن دعوا منتفی خواهد شد اما از لحاظ حق‌الوکاله بایستی گفت که اگر وکیل هیچ اقدامی انجام نداده باشد حق‌الوکاله قابل استرداد است ولی اگر اقدامی در راستای این دعوا انجام داده باشد اگر هر مقدار حق‌الوکاله‌ای که پرداخت کرده باشید قابل استرداد نیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موضوع وکالت ایشان انجام پذیرفته وکالت پایان پذیرفته

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با ختم پرونده موضوع وکالت نیز منتفی خواهد بود