مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی که پایین دست داری چمن زار

با سلام ، عموهای بنده چندین قطعه زمین کشاورزی رو فروختن که پایین دست این اراضی چمن زار وجود دارد که جز مستثنیات مالکانه میباشد حالا خریدار با این عنوان که چمنزار چون پایین دست زمینم میباشد متعلق به من است اقدام به بهره برداری از چمنزار مینماید در حالی که فقط زمین به او فروخته شده نه چمنزار، توضیحا پدربزرگ بنده مالک روستا بوده اند، قانون چیه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی در دادگاه وجوددارد.