مشاوره حقوقی رایگان - الزام خوانده به رفع تصرف عدوانی چاه و حریم قنات

سلام اولا ایا چاه وحریم قنات رو کسی میتونه تصرف کنه درصورتی که قدمت قنات 100سال بیشتر هست وازاد بوده وازسال 94 تصرف کرده وشکایت کیفری رو باتاییدیه دهیار موفق شد ودیوارکشی کرده والان الزام خوانده به رفع تصرف عدوانی چاه وحریم قنات شکایت کردیم ومدارک نقشه هوایی که مشخصه ازسال 94درخت ودیوار شده وقبل هیچ چیزی نبوده وشاهد واستشهادیه وتقاضای سوگند خودمان ازقاضی وایا موفق میشیم وباید چه کارکنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. درصورت مدارک ودفاع مناسب.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دلایل عنوان شده در متن سؤال برای به نتیجه رسیدن دعوی کافی است.