مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره طلاق

من یه بار درخواست طلاق دادم بعد به دلایلی که چون برای قهر به خونه پدری رو شهرستان رفتم وانا درخواست طلاق رو دادم که شوهرم نمیذاشت بچه رو ببینم با صحبتهای داداش و خونوادش برگشتم ولی همینکه برگشتم شوهرم ارتباطم رو با خانواده قطع کرد و حتی گوشیم رو از گرفتید از دوهفته داد 3ساله نمیذاره دخترم نه باهاشون حرف بزنهای نه بینشان الان میگه باید طلاق بگیریم مشکلم اینه بابام میگه شهرستان کارای طلاق رو باید انجام بدید شوهرم میگه تهران لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید جایی نیست کارای طلاق من غیر حضوری انجام بده؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه بخواهید طلاق توافقی انجام بدید زیاد دردسر نداره و با یک مرتبه رفتن به دادگاه کارتون انجام میشه و اگر هم وکیل بگیرید دیگه نیازی به حضور شما نیست

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام نه برای اقدامات طلاقتون یا بایداصالتأ خودتون اقدام کنید یا وکیل بگیرید به جای خودتون دردادگاه حاضربشه