مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر من بتازگی فهمیدم ک زنم با یه مرد متاهل رابطه داره ازپیامکاشون عکس گرفتم میخاستم بدونم ایا کافیه برای اثباتش شکایت کنم اگه جفتشون گردن نگیرن ک نزدیکی نکردن اما داخل پیاماشون از نزدیکیشون حرف زدن میتونم ثابت کنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
در خصوص نزدیکی که طبق قانون مجازات اسلامي زنای زن شوهر دار با مرد دیگر دارای عنوان زنای محصنه می باشد صرفا با شهادت 4 مرد یا 4 مرتبه اقرار قابل اثبات بوده و در شرایطی که عنوان نمودید می توانید شکایت رابطه نامشروع مادون زنا داشته باشید که در صورت اثبات مجازات آن تا 99 ضربه شلاق تعزیری خواهد بود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط میتونی رابطه نامشروع انها را ثابت کنید اثبات زنا خیلی سخت است مگر اینکه خودشان اقرار کنتد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با استناد به پیامک های مربوطه شکایت رابطه نامشروع کنید و درخواست کنید از شماره هر دو استعلام گرفته شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید شکایت کنید تا رسیدگی و بررسی شود کامل