مشاوره حقوقی رایگان - تصرف نهر آب

نهر اب روستا چندین سال است بلااستفاده مانده،خیلی ها نهر آب را روی ملک خود انداخته و تصرف کرده اند،آیا نهر آب و حریم آن برای روستا است،یا آنها میتوانند آنرا تصرف نمایند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر امکان‌ تصرف نیست مگر ملک و مالکیت اختصاصی با‌شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نهر آب برای کلیه اهالی روستاست و حق تصرف خصوصی وجود نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نهر آب محل رفت و آمد مردم هستند در این صورت در صورت تصرف مرد می توانند اعتراض کنند در غیر این صورت مردم نمی توانند اعتراض کنند.
مگر اینکه شرکت آب منطقه‌ای نسبت به موضوع اعتراض داشته باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نهر آب غیرقابل تصرف خصوصی است و متعلق به تمامی اهالی است‌.