مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام من تا شب عید سالی که گذشت شرکت داشتم که ورشکست شدم و شرکت رو از دست دادم تا قبل از ورشکستگی زندگیم خوب بود من چند سالی هستش که تو ی خانه ویلایی که طبقه پایین ی حاج خانم پیری هستش زندگی میکنم من 5سال پیش که این خونه رو اجاره کردم کلا پسر این حاج خانم پول پیش نمی‌خواست 15تومن از من پول پیش گرفت میگفت اجاره رو میخوام بابت اینکه اجاره رو بده به مادرش بابت خرجی تا اینجا مشکلی نداشتم
تا 3ماه پیش من دیدم خانمم زیاد میره پایین به کمک کردن به حاج خانم همیشه میرفت حالشو می‌پرسید فقط ولی تازگی سر ساعت میرفت براش حتی غذا هم درست می‌کرد من حقیقت بهشون شک کردم وازشون سوال کردم که شما نکنه براش کار میکنی برای حاج خانم که اینجوری سر ساعت بهش رسیدگی میکنی بهشون گفتم که میدونی که آبروی من میره من دیگه نمیتونم حتی سرمو بلند کنم پیش خانوادم اگر شما براشون بابت پول کمک کنی اون جای مادرمن هستش و نبینم که پولی ازشون گرفته باشی گفتن نه حتی بی وجدان جون یدونه دخترم قسم خورد گفتش که مگه دیوانه با آبروی خودمون بازی کنم تا یک هفته بعدش یک روزی که خواب بودم بلند شدم دیدم خانمم دخترم برداشته رفته خونه مادرش چند ساعت بعد دیدم پسر همین حاج خانم تماس گرفتن گفتن که فلانی خانمت تماس گرفته و گفته گویا باهاتون مشکل خوردن و نمی‌خوان برگردن خونه و میخوان جدا بشن شما لطفا پیگیر بشین ببینید اگر نمیان که شما بی‌زحمت خونه رو تخلیه کن تا من یکی دیگه رو بیارم جای شما من بهشون گفتم چه ربطی به خانم من داره چرا باید تخلیه کنم ی نفر بیارم یعنی چی تازه متوجه شدم که خانمم 4ماه بوده طبق توافق با پسر این حاج خانم قرار شده خانمم برای پیر زنه کار کنه ایشون هم هر ماه به خانم من حقوق بده که اونجا من با پسر صاحب خونه که شخص میان سالی هستش بحثم شد و گفتم مگه خانم من کلفت یا پرستار بودش که شما به ایشون گفتی کار انجام بده اونم حقوق دادی بهش ایشون گفتن من فکر میکردم به شما گفتن یعنی خانمم به من گفته تازه اونم متوجه شده بودش که خانم بهم نگفته
ببخشیم ی مطلبی جا افتاد ماه اولی که خانمم براشون کار کرده وایشون مبلغ 2میلیون تومن بابت حقوق میخواسته به خانمم بده و شماره کارت خواسته و چون خانمم کارتش مسدود بود شماره کارت خواهرم رو میده وایشون واریز میکنه خواهرم که پرس جو میکنه از خانم که این پول چیه به خواهرم و پدرم که اونجا بوده خانمم میگه آره این پول من چون کمک کردم به حاج خانم پسرش بابت تشکر این مبلغ رو زدن همونجا خواهرم و پدرم ناراحت میشن و به پسر حاج خانم زنگ میزنن و میگن که این مبلغ رو شما نباید میزدی چون همسرشون بدونن براشون بد میشه و کلی حرف و پدرم بهشون چند بار تاکید میکنه که پسرم اکر بفهمه ناراحت میشه پس دیگه به هیچ عنوان اینکارو نکنید ایشون به ظاهر می‌کن باشه ولی بعد از اون روزی که خانم رفته بودش طبق گفته پسر مالک گفتن که 3ماه یعنی ماهی 2تومن از من پول گرفتن خانم شما
حالا من دادخواست طلاق برای خانمم من تازه فهمیدم جریان پدرم که به ایشون تذکر داده بودن که دیگه مبلغی به خانمم ندن حالا به پسر ایشون میگم چرا با اینکه به شما گفتن اینکارو نکنید و پولی نزنید چرا پول زدین حالا ایشون زده زیرش میگه نه من اون موقع که پدرتون گفتن دیگه به خانمتون گفتم که دیگه برای مادرم کمک نکنن گفتم پس این 4میلیون آخر که روز رفتن خانم براشون زدی چیه میگه به من زنگ زد خانمت گفت من مشکل خوردم و دخترم مریض شده میخوام ببرم دکتر اگه میشه بهم ی مبلغی رو کمک کنید که ایشون هم 4میلیون درست اندازه حقوق دوماه به اصطلاح کمک میکنن
حالا من بهشون میگم شما چیکاره ایشون بودی که براشون پول زدی پدرش بودی برادرش بودی چیکارش بودی میگه رو انسانیت چون من میدونستم شما کارتون از دست دادی و دستت خالیه من به عنوان کمک این مبلغ رو زدم درحالی که دروع میگه مطمعنم بابت دوماه کارکردن خانم بهشون داده چون دقیقا تا یک روز قبل از رفتن خانم داشتن کار میکردن من حالا میخوام از خانمم بابت پولی گه گرفته و آبروی که برده ازمن و باعث شده من خونه رو تخلیه کنم و چون پول پیشی نداشتم و جایی نداشتم اساس ببرم مجبور شدم مفت دادم همه اساس زندگیمو به سمسار بردش و هم از پسر مالک که به چه حقی به خانمم پول داده شکایت کنم آیا به جایی میرسم واقعا
خدا شاهده زندگیم خراب شده الان به خاطر کار آشنا من دخترمو زندگیمو از دست دادم خدا شاهده چند بار به فکر خودکشی افتادم به خاطر آبروی که از من بردن این بی وجدان ها لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم