مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام همسر من بابت مهریه 3 دانگ مغازه منو توقیف کرده و خودش هم نمیداند یا وکیلش که هیچ کس خودش را درگیر این ملک مشاعی سرقفلی نمیکند و به مرحله تعیین زمان مزایده برده بنده از طریق اجرای احکام پیامی به وکیل ایشان فرستادم که بیاید توافق کنیم ایشان در جواب گفتند این سه دانگ را به نام ایشان بزنند و توافقی از هم جدا بشوند حال پس از اینکه دو مرحله مزایده رفت و کسی شرکت نکند خواهند گفت که یا خودت بردار یا رفع توقیف خواهد شد که او خودش خواهد برداشت با توجه به اینکه باید هزینه های اربابی و شهرداری و دارایی برعهده اوست تا شریک جدید شود و ادامه مشکلات جدیدی که خودش ایجاد خواهد کرد در این ملک باشد و من هم حق طلاق دارم و با این اوصاف زیر بار من خواهد بود و نخواهد توانست طلاق بگیرد به نظر شما اساتید او دنبال چه هدفی است که عقل من قد نمی دهد او ناشزه شده و من نیز نفقه ان ایام را واریز کرده ام لطفا راهی برای بگویید و من دیگر تاب ذره ذره اب شدن را ندارم

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام احتمالا ایشان میخواهند با اعمال فشار از طریق مهریه به طلاق برسند شما هم بگویید درقبال طلاق بخشی یا همه مهر را بذل کند