مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

باعرض سلام چگونه میتوانم از قاضی درخواست کنم که برای متهم قرار وثیقه صادر نکند چون یک بار از ایشان شکایت کیفری کردم باقید وثیقه آزاد شد ودوباره باوثیقه گذار خود مزاحمت ایجاد نمود که دراجرای احکام مجبور به رضایت دادن شدم اکنون باز شکایت کردم میترسم باز باقیدسندازادشودودوباره مزاحمت درست کند ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. قبول یا عدم قبول وثیقه درچهارچوب قانون با دادگاه است.

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

صدور وثیقه از وظایف و تشخيص بازپرس است و شاکی نمی تونه به بازپرس بگه که وثیقه صادر نکنه ولی می تونه شرح قبلی رو بده که وثیقه سنگین تری صادر بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست همین موضوع را به مرجع محترم قضایی بگویید تشخیص با مرجع محترم قضایی می‌باشد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

موضوع را با بازپرس یا قاضی مربوطه مطرح کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

تشخیص صدور قرار تامین کیفری در اختیار مقام قضایی است .‌ نمی توانید مانع شوید