مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن گواه غیر مستقیم

با سلام بنده دیروز با همکارم جهت شهادت گواه به گواه به کلانتری رفتیم تا گفته های همکارم که موضعش فوت اقوام درجه یک بود که امروز از احراز قبر ایشان اجتناب کرد آیا میتونم برم پاسگاه شهادتم که گواه غیر مستقیم بود پس بگیرم و آیا به مشکلی بر میخورم ..ممنون میشم پاسخ سریع بدید با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رجوع از شهادت ممکن است و شما می‌توانید در این رابطه اقدام بفرمائید.