مشاوره حقوقی رایگان - ادای توضیح مطلع به شعبه

سلام احظاریه برام امده نوشته احظاریه اخطاریه ذی سمت شخصی علت حظور ادای توضیح مطلع به شعبه علت حضور ادای توضیح

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما به عنوان مطلع احضار شده اید و حضورا به شعبه مراجعه نمایید و

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

معمولا در دادسرای عمومی و انقلاب و یا حتی دادگاه‌ها ، یکی از طرفین شکایت یا دعوی اسم شخصی رو میارند که اون شخص از کار اونها اطلاع داشته و به همین دلیل احضاریه حضور به عنوان مطلع ابلاغ میشه البته در حالتی دیگر پرونده ای در دادسرا تشکیل میشه که شکایتی علیه اشخاص میشه ولی چون مدارک کافی نیست بازپرس اون اشخاص رو نه بعنوان متهم بلکه به عنوان مطلع احضار میکنه و دفاع این اشخاص در این حالت خیلی مهمه چون امکان داره با صحبت هایی که انجام میدن به عنوان متهم شناخته بشن

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

جهت مطلع ( نه متهم ) به شعبه احضار شدید