مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند خودرو

باسلام و خسته نباشید همسر بنده سه بار شکایت کیفری بدلیل انتقال خودروی خوم به برادرم را کرده اند که در هر سه مورد قرار منع تعقیب صادر شده است و حالا شکایت حقوقی ابطال سند خودرو را کرده اند آیا میتوانند شکایت ایشان قابل پیگیری می باشد یا خیر؟ لطفاً توضیح دهید ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. احتمالا شکایت کیفری به دلیل عدم احراز سوء نیت منجر به صدور قرار منع تعقیب شده.
ولی با این اوصاف که شما گفتید احتمالا در پرونده حقوقی به نتیجه برسه.
البته باید مدارک مستندات کامل بررسی بشه. ولی رد شدن شکایت کیفری به این معنی نیست که دادخواست حقوقی هم به نتیجه نرسه.