مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه زن و فرزند از شوهر

سلام من 6 ساله ازدواج کردم ودوتا بچه دارم شوهرم خرید خونه رو خودش انجام میده ولی به خودم هیچ پولی نمیده واسه خرید یه لباس یا چیز کوچیک همیشه باید بحث و دعوا کنیم میخواستم بدونم من میتونم برم شکایت کنم و یارانه خودم و بچه هارو بگیرم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت محکومیت شوهر به پرداخت نفقه،وجداسازی یارانه پاسخ مثبت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست بابت نفقه دادخواست بدهید زوج موظف است ماهیانه یک مبلغی به زوجه بپردازد همچنین می‌توانید نفقه 6 سال را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق فرمانداری موضوع را پیگیری کنید

به نظر با درخواست شما موافقت نمی شود

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود به سرپرست خانواده داده میشود فقط میتوانید دادخواست نفقه مطرح نماید

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
باتوجه به استقلال زوجه در امور مالی خود، شما میتوانید با داشتن یک استشهادیه مبنی بر وجود اختلاف میتونین برای جداسازی یارانه اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به شرایط فوق شوهر شما نفقه به شما پرداخت نمیکند توصیه میشود از باب نفقه وارد شوید در مورد یارانه امکان جداسازی وجود ندارد‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر
یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از بابت نفقه اقدام به طرح دعوی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان طرح دعوا و دادخواست وجود دارد.