مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

با سلام و احترام
بنده سرپرست خانوار هستم.ولی هنوز یارانه من و همسرم جدا نشده است.
با توجه به اینکه تحت پوشش بهزیستی هستم ولی مستمری دریافت نمیکنم ،برای جداسازی یارانه چه مدرکی دال بر اینکه تحت پوشش بهزیستی هستم ارائه دهم؟
آیا بعد از جداسازی یارانه، مبلغ یارانه برای من بیشتر از سایرین است یا خیر و آیا اگر افزایشی در کار باشد، شامل حال همسرم هم می شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق فرمانداری واحد هدفمندی و تفکیک یارانه ها می توانید درخواست خود را کتبا ارائه دهید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

فرمانداری محل سکونت شما جواب سوالات شما را میده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 می توانید موضوع را پیگیری کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر درخواست بدهید به فرمانداری جدا می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق فرمانداری با ارائه مدارک طلاق و...اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق فرمانداری واحد هدفمندی و تفکیک یارانه ها پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به بهزیستی و فرمانداری شهرستان مربوطه رجوع کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

یارانه به سرپرست خانواده پرداخت می شود به سازمان هدفمندسازی یارانه مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به نظر می رسد که به یکی از دفاتر پلیس به علاوه 10 محل سکونت خویش مراجعه کنید و از آن طریق از مدارک و اسنادی که بایستی جمع آوری کنید ، مطلع شوید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به سازمان هدفمندی یارانه‌ها مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به سازمان هدفمندی یارانه ها مراجعه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

انتقال یارانه در خانوار‌های بد سرپرست نیز در مرکز پلیس 10 انجام می‌گیرد، اما در این موارد جهت تغییر در کفالت وحضانت و وغیره افراد باید ابتدا به مرکز فرمانداری استان مربوطه مراجعه کنند و با گرفتن نامه رسمی از فرمانداری به پلیس 10 مراجعه کنند.

در مواردی از قبیل اعتیاد سرپرست خانوار به مواد مخدر، زندانی بودن، فوت یا مفقود یا مجنون شدن، عدم حضور سرپرست در محل زندگی خانوار (مثل زندگی در خارج کشور)، عدم صلاحیت سرپرست خانوار و افرادی که در مراکز شبانه روزی نگهداری می‌شوند و فاقد سرپرست هستند، کمک‌های موضوع این آیین نامه به تشخیص سازمان، به سرپرست دیگری پرداخت خواهد شد.

افراد زندانی خود سرپرست مستثنی بوده و کمک‌های مربوط به حساب آن‌ها واریز خواهد شد. جدا کردن یارانه حدود یک تا دو ماه زمان می‌برد تا یارانه افراد پس از انتقال به حساب سرپرست خانوار واریز شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پلیس به اضافه 10 و یا فرمانداری اقدام نمایید یارانه برای همه اقشار یکسان می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

برای جداسازی یارانه، بهتر است با مرکز خدمات رفاهی-تابعه به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تماس بگیرید و درخواست خود را ثبت کنید. درخواست جداسازی یارانه معمولاً با ارائه مدارکی مانند کارت ملی و شناسنامه افراد خانواده، به همراه گواهی عدم دریافت سایر یارانه‌ها و مستمری‌ها انجام می‌شود.

در خصوص اینکه آیا مبلغ یارانه شما بیشتر از سایرین است یا خیر، باید گفت که مبلغ یارانه به میزان درآمد و تعداد افراد خانواده شما تعیین می‌شود. در صورتی که درآمد شما نسبت به سایران بیشتر است، ممکن است مبلغ یارانه شما بیشتر باشد. اما باید توجه داشت که این مسئله به همه شهروندان اعمال می‌شود و مبلغ یارانه بر اساس شرایط خاص هر فرد تعیین می‌شود.

درباره اینکه آیا حال همسر شما هم در نحوه محاسبه مبلغ یارانه شما مؤثر است یا خیر، باید گفت که بله، محاسبه مبلغ یارانه بر اساس درآمد و تعداد افراد خانواده شما، شامل همسر شما نیز می‌شود.

با توجه به اینکه شما تحت پوشش سازمان بهزیستی هستید، اگر مستمری دریافت نمی‌کنید، می‌توانید با مراجعه به سازمان بهزیستی محل سکونت خود، از وضعیت خود استعلام بگیرید و در صورتی که شرایط لازم برای دریافت مستمری فراهم باشد، آن را درخواست کنید.

با تشکر.