مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه

بعد از طلاق دخترم اول پیش پدرش بود و بعد. چند ماه نموند و برگشت متاسفانه دو سال است یارانه شو‌ نگرفتم دخترم الان ده سالش خودش گفت می‌خواد پیش من باشه ولی برای یارانه هیچ اقدام قانونی نکردم میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فرمانداری جهت جداسازی اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وارد سامانهmy.gov.ir شوید ببینید که آیا یارانه از طریق پدر گرغته شده؟ دراینصورت دادخواست مطالبه یارانه را. ارائه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک دال بعد طلاق و یا طلاق نامه یا دادنامه گواهی عدم سازش داشته باشید می توانید از طریق فرمانداری تقاضای تفکیک یارانه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به سازمان هدفمندی یارانه ها مراجعه نمایید و درخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سن ایشان دارد
شما می‌توانید نفقه مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک طلاق و حضانت فرزند را به فرمانداری ارایه کنید تا تفکیک شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 می توانید موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با یارانه اش کار نداشته باش شکایت ترک انفاق کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر حضانت بر عهده شماست از طریق سازمان هدفمندی یارانه ها اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

یارانه به حساب سرپرست خانواده پرداخت میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سن دختر شما در متن سوال قید نشده است . اگر دختر شما در سنی باشد که بایستی تحت حضانت پدر خویش باشد ، در واقع یارانه به حساب پدر واریز خواهد شد اما اگر دختر تحت حضانت شما باشد ، با مراجعه به یکی از دفاتر پلیس به علاوه در محل سکونت خویش ، می توانید یارانه دختر خویش را دریافت کنید و از آن استفاده بفرمائید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

انتقال یارانه در خانوار‌های بد سرپرست نیز در مرکز پلیس +10 انجام می‌گیرد، اما در این موارد جهت تغییر در کفالت وحضانت و وغیره افراد باید ابتدا به مرکز فرمانداری استان مربوطه مراجعه کنند و با گرفتن نامه رسمی از فرمانداری به پلیس +10 مراجعه کنند.

در مواردی از قبیل اعتیاد سرپرست خانوار به مواد مخدر، زندانی بودن، فوت یا مفقود یا مجنون شدن، عدم حضور سرپرست در محل زندگی خانوار (مثل زندگی در خارج کشور)، عدم صلاحیت سرپرست خانوار و افرادی که در مراکز شبانه روزی نگهداری می‌شوند و فاقد سرپرست هستند، کمک‌های موضوع این آیین نامه به تشخیص سازمان، به سرپرست دیگری پرداخت خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم سرپرستی دختر را اخذ نمایید یارانه ایشان به شما پرداخت خواهد شد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بااراییه اسناد و مدارک طلاق درسازمان هدفمندسازی یارانه ها یا فرمانداری اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید سازمان هدفمندی یارانه ها مراجعه نمایید و با ارائه طلاق نامه و سایر موارد یارانه فرزند را جدا کنید

همچنین میتوانید بابت نفقه از پدر نیز مطالبه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق فرمانداری موضوع را پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای جدا کردن یارانه بین والدین پس از طلاق، معمولاً باید به دادگاه خانواده مراجعه کرد و درخواست تقسیم یارانه را به دادگاه ارائه کرد. در این درخواست باید اطلاعاتی مانند نام و شماره ملی دخترتان، میزان یارانه، تاریخ شروع پرداخت یارانه، نام و شماره حساب بانکی دخترتان و هرگونه اطلاعات دیگری که مرتبط با یارانه است، ذکر شود.

با توجه به اینکه دخترتان در حال حاضر با شما زندگی می‌کند و می‌خواهد شما دریافت کننده یارانه باشید، ابتدا باید با پدر دخترتان صحبت کرده و توافق کنید که او از دریافت یارانه صرف نظر کند و شما به عنوان والد دارای حضانت فعلی دخترتان، دریافت کننده یارانه شوید.

بعد از اینکه با پدر دخترتان توافق کردید، به دادگاه خانواده مراجعه کنید و درخواست تقسیم یارانه را ارائه دهید. دادگاه پس از بررسی درخواست شما و اطلاعات مربوطه، تصمیم خود را اعلام خواهد کرد.

لازم به ذکر است که هر پرونده از طلاق و تقسیم یارانه، بسته به شرایط خاص خودش ممکن است متفاوت باشد و نتیجه نهایی به عهده دادگاه است.