مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در جانمایی زمین

باسلام.بنده زمینی خریده ام در زمان پیاده سازی اشتباه جانمایی شده به متراژ 4مترو60سانت آیا دادگاه حکم تخریب میده یا خسارت باید پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بیشتر از حق خود پیشروی داشتید می‌بایست آن را بردارید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر قابلیت تخریب دارد تخریب وگرنه خسارت

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

خسارت باید پرداخت بشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که قابلیت تخریب وحود داشته باشد تخریب صورت خواهد پذیرفت ولی اگر این قابلیت وجود نداشته باشد جریمه اخذ خواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

محکوم‌شدن به دادن خسارت متحمل است