مشاوره حقوقی رایگان - اخذ توضیح از کارشناس رسمی دادگستری، به صورت حضوری نزد قاضی امکان پذیر است؟

با سلام. دادگاه برای جانمایی ملکی، کارشناس تعیین کرد و در نظریه کارشناسی، نقشه پیاده شده، با سند ملک کمی تفاوت دارد. علت تفاوت را از کارشناس پرسیدم که ایشان گفتند، تشخیص من اینگونه بود و نتوانستند مستند و مستدل پاسخ دهند و حتی گفتند حدس زدم که اینگونه باشد. از دادگاه اخذ توضیح خواستم و ایشان فقط نوشتند که مطابق سند جانمایی شده است (در حالیکه اینطور نیست) و علت تفاوت را توضیح ندادند و با کلی گویی، فقط از سر خود باز کرده اند. آیا می‌توانم از دادگاه بخواهم تا کارشناس، توضیحات خود را حضوری در مقابل قاضی ارائه دهد تا نتواند به قول معروف سمبل کند و با مستندات و نقشه ها این تفاوت را توضیح دهد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما ضمن اعتراض به نظریه، بنویسید بدوا درخواست اخذ توضیح توسط کارشناس را دارم.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید تا وارد هسات سه نفره کارشناسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید درخواست هیات
سه نفره کارشناسی را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب لایحه از دادگاه درخواست کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوانید از دادگاه برای اخذ نظریه تکمیلی وتوضیحات درخواست نمایید که کارشناس را احضار نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
ميتوان از كارشناس درخواست توضيح و تنوير موضوع كارشناسي نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اول باید نظر کارشناسی ابلاغ شود و بعد میتوانید به آن اعتراض کنید