مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهم الارث بین وراث

70 من زمین کشاورزی از متوفی به جا مانده وارث .عبارتند از مادر 3 پسر و 4 دخترنحوه تقسیم ومحاسبه ویافرمول تقسیم .اعلام نماید.ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یک هشتم برای مادر و پسر دوبرابر دختر از قیمت زمین ارث خواهد برد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سلام. هر یک «مَن» زمین در هر منطقه متراژش فرق می کنه. هر «سَهم» هم با توجه به متراژ کل زمین محاسبه میشه. مثلا یک زمین ده هکتاری که معادل یکصد هزار متر مربع هست رو اگه بخواهیم تبدیل به یکصد سهم کنیم، هر سهم معادل هزار متر مربع می شه. برای تبدیل سوم به هکتار ، حتما باید با نقشه برداری از کل ملک، مساحت اون رو حسب کرد و بعد طبق تقسیمات ، حساب کرد. البته برای بر خی سهام که دوباره هر سهم به تعدادی سهم دیگه تقسیم شده ، یه خورده کار مشکلتر هست و باید با یه نفر باتجربه و یا متخصص حساب و کتاب سهم، که معمولا در همه دفتر خونه های ثبتی هستند، مراجعه بشه

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

به طرق مذکور در قانون مدنی که همه بلد هستند
دو به یک

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مادر 1/6 مابقی تقسیم بر 11 هر دختر بک سهم و هر پسر دوسهم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از پرداخت مهریه مادر اگر مهریه خود را مطالبه کرد، سپس سهم زن یک هشتم می شود که باید پرداخت کنید و الباقی بین فرزندان تقسیم می شود که سهم فرزند پس دو برابر دختر است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از ماترک بدهی‌های متوفی از جمله مهریه پرداخت خواهد شد سپس مادر یک ششم ارث خواهد برد و بقیه ماترک بین 7 فرزند تقسیم خواهد شد که 3 پسر دو برابر 4 دختر ارث خواهند برد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر منظور مادر متوفی هست یک ششم ولی همسر متوفی یک هشتم و پسران دو برابر دختران

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مادر یک ششم و پسران دوبرابر دختران ارث میبرند