مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک ورثه ای

سلام حدود10سال است پدرم فوت کرده ازبعد ازفوت پدرم ملک درتصرف برادرم است الان بعداز10سال اقدام به فروش ملک کردیم که برادرم اجازه نمیده که برای ملک مشتری بیادکه بفروشیم من شکایت کردم برای تخلیه ملک که قاضی درخواست ردکرده وگفته بایدملک تقسیم بشه 1چه جوری بایدملک وتقسیم کنیم و20روزوقت اعتراض دارم ایااعتراض بکنم یافایده ای نداره

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام دادخواست اشتباه داده شده است. می‌بایست از طریق دادگاه دادخواست فروش مال مشاع بدهید. بهتر از وکیل کمک یا مشاوره بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست مهر و موم ترکه را اقامه نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید

امکان اخذ اجرت المثل ایام تصرف وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید
سپس دادخواست به خواسته‌های تحریر ترکه و تقسیم ترکه و فروش مال مشاع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
همچنین نسبت به ایامی که برادر شما در ملک موروثی ساکن بوده‌اند میتوانید دادخواست به خواسته اجرت‌المثل ایام تصرف را به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تقسیم و فروش بدهید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . امکان خلع ید بدید ، مشهد هستید درخدمتم 09155077604

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما دادخواست اشتباه مطرح کرده‌اید پس از اخذ گواهی انحصار وراث بحث گواهی عدم افراز از اداره ثبت دادخواست فروش ملک مشاعی را مطرح نمایید

لیلا سلیمی

لیلا سلیمی :

با سلام طرح دعوی تقسیم در صورت غیر قابل تقسیم بودن فروش مال

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر شما تمایل به فروش سهم خود دارید می توانید بدون رضایت برادرتان سهم خود را بفروشید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . برای راهنمایی دقیق و جامع لطف بفرمایید تماس بگیرید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

استرداد دادخوتست بدهید.دادخواست خلع ید مشاعی بدهید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و دادخواست دستور فروش ملک مشاعی

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. انحصار وراثت بگیرید، دادخواست مهروموم ترکه و تقسیم ترکه از طریق دادگاه مطرح کنید.
اعتراض شما در پرونده فعلی به احتمال زیاد نتیجه ای ندارد.