مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام ملکی تقریبا15سال قبل پدربه نام فرزندبزرگ میکندولی درهمان زمان به صورت شفاهی به دوستان وفامیل اعلام میدارداین ملک به سه نفردختروپسرومادرخانواده تعلق داردولی بعدازفوت پسرگفت نه خونه مال خودم است چون سندبه نام من است آیاالان دخترومادرسهم ندارن؟به چه صورت میشوداقدام کرد

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود سهم ندارند چون سند بنام فرزند بزرگ است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سایر ورثه اگر ادعایی را دارند باید دادخواست اقامه نمایند و با معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بقیه باید به عنوان مدعی ادعای خود را ثابت کنند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قابل اثبات است البته کار شما نیست باید تخصصی کار شود روش

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چون سند بنام وی میباشد
مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و....

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سند رسمی است یا عادی؟ ملک در تصرف چه کسی بوده؟