مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
هفت نفر وارث هستیم. ملک زراعی مشاع را با توافق شش نفره به هفت قسمت مساوی تقسیم و بصورت قرعه کشی به هر نفر رسیده که همه قبول دارند ولی نفر هفتم اخلال ایجاد می کند و قبولدار تقسیم نیست. با این شرایط چگونه همین تقسیم توافق شده را قانونی ثبت کنیم تا ایشان در آینده برای فروش سهم امان مشکل ایجاد نکند

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید به دادگاه دادخواست صدور دستور فروش ملک موروثی را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر یک ورثه و شریک تقسیم را قبول نکند موضوع منتفی است و باید به سایر راه ها فکر کرد....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر شخصی مخالف است می‌تواند ابطال آن را درخواست کند و برای صحبت تقسیم نامه باید وکیل داشته باشید و زیر نظر وی تمام کارها انجام شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا باید رضایت وی را جلب کنید و یا از دادگاه تقاضای دستور فروش مال مشاع کنید البته بعد از دریافت گواهی عدم افراز از اداره ثبت اسناد و املاک

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
تقاضای الزام به تنظیم سندتقسییم نامه بفرمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید رضایت ایشان را جلب نماییدیا از طریق دادگاه اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما نمی توانید برای دیگران تصمیم اتخاذ کنید تقسیم نامه زمانی معتبر است که تمام وراث امضا نمایند لذا پیشنهاد می‌شود اگر ایشان اختلافی دارند توافقی حل کنید یا قطعه مرغوب تری را به ایشان بدهید که مسئله شما حل گردد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تقسیم انجام شده بدون رضایت یک نفر از شرکا، بی اعتبار وفاقد وجاهت قانونی است .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تواعق همه 7 نفر برای صحت تقسیم الزامی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا باید رضایت محضری ایشان را بگیرید یا تقسیم را از دادگاه بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همه تقسیم ا امضاء کرده باشند معتبر است.
در صورتی که نفر هفتم امضاء نکرده باشد در این صورت تقسیم نامه اعتباری ندارد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اعتبار تقسیم نامه به رضایت و امضای همه وراث بستگی دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تقسیم نامه‌ای که شما تنظیم کرده‌اید بایستی به توافق هر 7 ورثه برسد و توافق 6 ورثه برای صحت و اعتبار و در نهایت قانونی کردن آن مکفی نخواهد بود. بنابراین تقسیم نامه در صورتی دارای اعتبار قانونی می‌باشد که هر 7 ورثه آن را امضاء کرده باشند که نشانه رضایت آنها می‌باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید دید علت مخالفت ایشان چیست.همگی باید‌ امضاء کنند یا قابل استناد باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تقسیم نامه بدون امضای کلیه وراث معتبر نمی باشد لذا می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورت عدم رضایت حتی یک شریک، باید از طریق اقدام تقاضای تقسیم و فروش شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون تقسیم نامه باید به امضا تمام ورثه برسد

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

بدون امضای تمام ورثه تقسیم نامه اثر قانونی ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای ثبت قانونی تقسیم ملک زراعی مشاع، باید یک قرارداد رسمی و مستند تهیه کرد. در این قرارداد باید شامل موارد زیر باشد:

1. نام و شماره شناسنامه هفت نفر وارث

2. توضیحات دقیق درباره تقسیم ملک زراعی مشاع به هفت قسمت مساوی

3. اظهار نظر همه وارثان درباره تقسیم و تأکید بر اینکه همگی با این تقسیم موافق هستند

4. اظهار نظر نفر هفتم درباره عدم پذیرش تقسیم و دلایل آن

5. راه حل برای حل اختلافات و رضایت همگان به جز نفر هفتم

6. تأکید بر اینکه قانون کشور در صورت عدم پذیرش چنین قرارداد رسمی، به صورت خودکار به دادگاه منتقل خواهد شد.

7. اطلاعات دقیق درباره سطح، محل و مشخصات ملک زراعی مشاع

8. تاریخ امضای قرارداد و امضای همه وارثان

9. شرایط فروش سهم هر یک از وارثان در آینده.

با تهیه چنین قرارداد رسمی، می‌توانید تقسیم ملک زراعی مشاع را به صورت قانونی ثبت کنید و در صورت نیاز به فروش سهم، هیچگونه اختلافی بین وارثان پیش نخواهد آمد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تا رضایت آن یک نفر را جلب نکنید موضوع منتفی است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بدون توافق نامبرده، اساسا تقسیمی واقع نمی شود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

همه وراث ومالکین ملک مشاعی باید به تقسیم راضی باشند حتی یک نفر ناراضی باشد تقسیم باطل است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تقسیم باید با تراضی همه باشه وگرنه ایشان میتوانند نپذیرند و از دادگاه تقسیم را بخواهند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

تقسیم نامه بدون امضای کلیه وراث معتبر نمی باشد

و از طریق اقدام تقاضای تقسیم و فروش شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر صحت تقسیم است مگر دلایلی بر بطلان ان ارایه شود

محمدجواد بابایی

جناب آقای محمدجواد بابایی :

باسلام، تقسیم باید با رضایت تمام مالکین باشد در غیر اینصورت معتبر نیست

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما نمی توانید این تقسیم را قانونی کنید مگر اینکه رضایت آن یک نفر را جلب کنید یا اینکه از دادگاه تقاضا ی افراز کنید که توسط کارشناس تقسیم میشود .
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر یکی از وراث تقسیم نامه را قبول نداشته باشد ان تقسیم باطل است و ان شخص میتواند ابطال تقسیم نامه را از دادگاه تقاضا کند.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

برای تقسیم به دادگاه مراجعه کنید تقسیم نامه عادی بدون رضایت احدی از وراث از اعتباری نداره