مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی. لطفا بخاطر تاریخ نزدیک سریع راهنمایی کنید

سلام خسته نباشید منظور از این بدوی چیست؟؟تاریخ خیلی نزدیک هست ولی به من پیامی از دادسرا نیومده متوجه باشم... اتفاقی وارد سایت شدم دیدم. آیا باید برم؟؟

پرونده با علت طرح رسيدگی بدوی نسبت به اتهامات ممانعت از حق و ممانعت از حق در تاریخ 14/12/1396 ثبت گردید 3-ابلاغیه جهت حضور صادر شد
زمان حضور 1396/12/16

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، شکایتی بر علیه شما صورت گرفته است که نسبت به اختلاف ملکی شما نسبت به یکی از همسایگانتان می باشد پیشنهاد می شود قبل از مراجعه به دادسرا با وکیل مشورت نمایید تا آمادگی لازم را داشته باشید