مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم اعتیاد و سلامت روانی

با عرض درود و ارادت خدمت اساتید گرامی
آیا پزشکی قانونی در صورت مراجعه افراد به صورت داوطلبانه، گواهی عدم اعتیاد و سلامت روانی صادر می نماید.
با سپاس فراوان از دادراه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نحوه دریافت گواهی عدم اعتیاد، بدین صورت است که شخص متقاضی، باید با داشتن نامه کتبی به یکی از خانه های بهداشت یا یکی از آزمایشگاه های معتبر، مراجعه کرده و بعد از انجام آزمایش عدم اعتیاد، مراحل دریافت را طی نماید. هزینه دریافت گواهی عدم اعتیاد، با توجه به تعداد فاکتور های مورد بررسی و روش های انجام متفاوت است.